Een Professionele WordPress Website

Wij ontwikkelen websites tegen een zéér voordelig tarief. Dit kunnen wij doen omdat wij gebruik maken van WordPress, een toegankelijk en gebruiksvriendelijk CMS met een scala aan uitbreidingsmogelijkheden.

Waarom WordPress?

Wereldwijd zijn duizenden ontwikkelaars continu bezig met het verbeteren van WordPress. Hierdoor bevat het CMS in de basis al veel functionaliteiten die we nodig hebben voor je website. Daarnaast heeft WordPress een duidelijke structuur en een makkelijk te begrijpen user interface.

•   Gebruiksvriendelijkheid
•   Flexibiliteit
•   Vele gratis plugins
•   Zoekmachineoptimalisatie
•   Koppeling sociale netwerken
•   Gratis updates
•   Gemakkelijk zelf te beheren

Website zelf beheren

 Wilt u zelf de mogelijkheid hebben wijzigingen aan uw site aan te brengen? U kunt door ons een website laten maken met Content Management Systeem (CMS). Een CMS is een softwaretoepassing die het mogelijk maakt dat u eenvoudig een eigen website kunt onderhouden en beheren. Er is weinig technische kennis voor nodig om met een CMS te werken.

Pagina's toevoegen, afbeeldingen en foto's plaatsen en nieuwsbrieven versturen zijn enkele voorbeelden van mogelijkheden van een website met CMS.

 

Beheer uitbesteden

U kunt ons een website laten maken en tevens het beheer aan ons uitbesteden. Heeft u geen tijd om uw website te onderhouden of verwacht u na oplevering weinig wijzigingen aan te brengen, dan is dit de beste optie.

U kunt kiezen voor een maandelijks abonnement van € 29,95 waarin u onbeperkt wijzigingen door kunt geven of kiezen voor een eenmalig bedrag per wijziging (uurtarief € 30,- excl. btw). 

Vanaf € 349,- heeft u een professionele website met CMS!

Neem contact met ons op voor een proefversie van uw website.
DIRECT CONTACT OPNEMEN