WooCommerce Webshop laten maken

Webshop laten maken. Wij ontwikkelen professionele webshops in WordPress. Webshops die passen bij uw doelgroep, goed vindbaar zijn in zoekmachines en u een goede omzet kunnen opleveren. Onze webshops zijn met name geschikt voor partijen die het professioneel willen aanpakken.

 

De voordelen van een WordPress webshop

Om te beginnen een aantal algemene cijfers en voordelen van WordPress:

•  Een op de zes sites in de top met meeste traffic is een WordPress website
•  Er zijn meer dan 60 miljoen installaties van WordPress
•  Meer dan 50% van alle sites in de top miljoen maakt gebruik van WordPress als CMS
•  WordPress is een open source platform en volledig gratis in gebruik
•  WordPress wordt continu geupdate voor betere functionaliteiten en veiligheid

Naast de bovengenoemde voordelen kan WordPress ook prima gebruikt worden voor e-commerce doeleinden. Er is een grote variatie aan templates beschikbaar waar er ook al zeer veel geschikt zijn voor een WordPress webshop. Naast een grote hoeveelheid templates is het natuurlijk ook mogelijk om custom made designs om te zetten naar een WordPress webshop waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

De populariteit van WordPress heeft er voor gezorgd dat veel ontwikkelaars verder zijn gegaan dan de basis functionaliteiten. Er zijn vele thema’s en plugins ontwikkeld om WordPress uitstekend te laten functioneren als webshop.

Wat kost een WordPress webshop?

Wil je weten wat het jou zou kosten om een webshop te laten bouwen voor jouw bedrijf? Of wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een WordPress webshop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij regelen alles voor je!

DIRECT CONTACT OPNEMEN