Werkwijze

Werkwijze

U wilt een nieuwe website, webwinkel of vernieuwing van uw huidige website of webwinkel?

Dan zullen we samen met u gaan bepalen waar de website of webwinkel aan moet voldoen. Als u een nieuwe website wilt laten ontwikkelen, gaan we door middel van een aantal stappen een plan op zetten.

1. Vooronderzoek
Tijdens het vooronderzoek bespreken we uw wensen rond de inhoud en vormgeving. Wij vertalen deze dan in concrete doelstellingen. Tot slot maken we een plan, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

2. Onderzoek
De eerste fase van het onderzoek. Deze fase bestaat uit de onderdelen die in uw website of webwinkel moeten komen. Daarnaast bespreken we de extra mogelijkheden die u zou willen zien op de website of webwinkel. Denk aan de keuze van een gastenboek en Googlemaps implementatie, maar ook Social Media zoals Facebook, Twitter, Linked-in, Googleplus en nog veel meer.

3. Webdesign
Wanneer wij een akkoord ontvangen gaan wij een begin maken met het grafisch ontwerp. Dit is gemaakt op basis van de kleuren die u wilt, en terugkomen in bijvoorbeeld uw huisstijl. Wanneer het ontwerp klaar is, wordt deze eerste versie direct gekoppeld aan de geregistreerde domeinnaam of op onze test servers. Vanaf dit moment kunnen alle ontwikkelingen onmiddellijk gevolgd worden. Dit maakt het ook direct mogelijk om eventuele opmerkingen en aanpassingen rechtstreeks aan ons door te geven.

4. Uw website of webwinkel online
Wanneer de nieuwe website of webwinkel klaar is en voldoet aan de wensen en eisen, zal deze online worden geplaatst. Een reeds bestaande domeinnaam kan altijd worden overgedragen van uw huidige hosting provider naar onze server. Indien u de hosting elders wilt onderbrengen is dit ook geen probleem en plaatsen wij de nieuwe website of webwinkel in uw eigen hostingomgeving.

5. 100% Tevredenheid Garantie Webdesign
Wij werken op basis van 100% tevredenheid garantie. Alleen als u tevreden bent met de website, zullen wij de rekening sturen. Zo bent u
verzekerd dat uw wensen en eisen 100% worden uitgevoerd en uw website of webwinkel compleet werkend online zal staan.

6. Betaling en overdracht
Wanneer de website of webwinkel volledig naar tevredenheid afgerond is, zullen we overgaan tot het sturen van de rekening. Als de betaling door ons is ontvangen, krijgt u een werkinstructie van de manier waarop u de inhoud van de website of webwinkel kan wijzigen en dus zelfstandig uw website kunt onderhouden.