Website

Website laten bouwen?

Sinds begin 2013 helpen wij ZZP’ers en kleine MKB bedrijven aan een professionele en goedkope website. Wij zetten uw website of webshop voor u op en vervolgens kunt u deze zeer eenvoudig zelf beheren. Geen technische kennis nodig, het beheersysteem (CMS) is zeer gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. En mocht u er even niet uitkomen, dat helpen wij u gewoon. Wij zetten de website voor u op in de door u gewenste kleuren en lay-out.
Mocht u nog niet over een domeinnaam of hosting beschikken zullen wij deze voor u registeren en/of hosten.

Een alles in één website heeft u al v.a. € 199,- excl. BTW

In 6 stappen een professionele website

Stap 1. Domeinnaam + hosting

Mocht u niet over een domeinnaam beschikken dan kunnen wij u helpen. Deze gratis domeinnaam generator helpt u een beschikbare domeinnaam te vinden.

Stap 2. Website template kiezen

Design van uw website is belangrijk en moet aansluiten bij uw huisstijl. Wanneer uw huisstijl vrij eenvoudig is, kijk dan eens tussen alle website templates die wij u aanbieden.
eigen webshop starten

Stap 3. Zoekwoord analyse

Om binnen Google gevonden te worden is het nodig om uw website te optimaliseren voor zoekmachines, maar daarvoor moet u wel eerst de zoekwoorden kennen. Hier de zoekwoordplanner van Google.

Stap 4. Website teksten schrijven

Voor het schrijven van teksten voor uw website kunt u gebruik maken van een keyword analyse, o.a. van Google. Eventueel kunnen wij u hierbij ook helpen. 

Stap 5. De website vullen, testen en publiceren

Wij helpen u bij het vullen van uw website met de door u aangeleverde teksten en afbeeldingen. U kunt uw bestanden naar ons doorsturen en wij zorgen voor de rest.

Stap 6. Gevonden worden, aanmelden zoekmachines

Na enige tijd zal Google uw nieuwe website “vinden” en opnemen in de zoekmachines. Wij kunnen dit proces versnellen door uw website zelf bij Google aan te melden.