Grafische vormgeving

We verzorgen de meest uiteenlopende opdrachten van concept tot eindresultaat.

Wij ontwerpen professionele logo's en huisstijlen, gebruiksvriendelijke websites en vrijwel alles op het gebied van reclame en drukwerk. Wij verzorgen dit met veel enthousiasme, ervaring én passie voor het vak. Flexibel, betrouwbaar, een overdosis creativiteit en nette prijzen, dát is DDW Media!

HUISSTIJL

Een huisstijl is ook wel de visuele uitstraling van uw bedrijf, met het logo als uitgangspunt. Daarnaast bestaat een huisstijl uit consistent toegepaste kleuren, typografie (lettertypen) en vorm- en stijlelementen.

FLYERS

Een flyer zet u niet zómaar even in elkaar. De keuze van het papier, de kleuren, foto’s, tekst en de lettergrootte zijn bijvoorbeeld belangrijke keuzes bij het ontwerpen van een flyer.

FOLDERS

Een folder en/of brochure is een relatief goedkope manier om een grote groep mensen te bereiken. In reclamefolders of in een bedrijfsbrochure kunt u veel informatie kwijt om uw doelgroep te overtuigen.
Kies je voor een online- of digitaal magazine? Of ga je voor het gevoel van knisperend papier in je handen? Waar je ook voor kiest, wij zorgen voor een goed vormgegeven product dat aansluit bij de wensen van jouw klant. Daarnaast hebben we toegang tot allerlei moderne, technische mogelijkheden waarmee we bijna alles kunnen maken.

Vraag hier een offerte aan!